نان قلمی مارپیچ

به گزارش وبلاگ بینام، در مطلب زیر می خواهیم طرز تهیه نان قلمی مارپیج را به شما آموزش دهیم.

نان قلمی مارپیچ

به گزارش ، نان های قلمی معمولا قطعات نان برشته به طول یک مداد هستند. این نان ها پس از پخت برشته و خشک هستند و در اصل از ایتالیا آمده اند. این نان یک نان به شکل های مختلفی درست می گردد. این نان گاهی اوقات با پنیر ترکیب می گردد.

درست کردن نام میله ای بسیار سریع و آسان است. آن ها بسیار نرم و خوش طعم است و مقداری کره و پارمزان روی خود دارند. این نان با پیتزا، سوپ، سالاد و هر چیزی که دوست داشته باشید، به خوبی جفت و جور می گردد. شما می توانید این نان را توی سس پیتزا یا سس پنیر بزنید.

مواد تشکیل دهنده مورد احتیاج برای نان میله ای خیلی ساده و دم دستی هستند. اکثر آن ها در کابینت و یا یخچال ما موجود هستند. من همواره مقداری مخمر در فریزرم دارم، چون آن ها در یک بسته بندی بزرگ ارائه می شوند، ولی شما هر بار مقدار کمی از آن را احتیاج دارید. برای درست کردن نان قلمی این مواد را احتیاج دارید:

مخمر

شکر

آرد

نمک

روغن زیتون فوق بکر

کره

پنیر پارمزان (رنده شده)

پودر سیر، جعفری و ادویه ایتالیایی

نان قلمی (میله ای) مارپیچ راحت و در زمانی کوتاه

آب گرم: 1 و 1/2 پیمانه (ولرم)

مخمر: 1 قاشق غذاخوری

شکر: 2 قاشق غذاخوری

آرد: 3 تا 3 و 1/2 پیمانه

نمک: 1 قاشق چایخوری

روغن زیتون فوق بکر: 1 قاشق غذاخوری

کره نمکی: 1/4 پیمانه

پودر سیر: 3/4 قاشق چایخوری

ادویه ایتالیایی: 1/2 قاشق چایخوری

جعفری خشک خرد شده: 1/2 قاشق چایخوری

پنیر پارمزان رنده شده: 1 و 1/2 قاشق غذاخوری

نان قلمی (میله ای) مارپیچ راحت و در زمانی کوتاه

1. در یک کاسه کوچک، آب، مخمر و شکر را فقط تا حدی که ترکیب شوند، بهم بزنید. روی آن را با پلاستیک سلفون یا یک پیش دستی بپوشانید و بگذارید به مدت 15 دقیقه بماند یا تا موقعی که آغاز به پف کردن، کند.

2. در کاسه ای بزرگ، 1 پیمانه آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط مخمر و روغن زیتون را داخل آن ریخته و بوسیله دست یا قطعه خمیرگیر همزن، ورز دهید. 1/2 پیمانه آرد را بیفزایید تا خمیر صاف گردد، اما چسبناک نباشد. روی کاسه را با پلاستیک سلفون بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر به مدت 15 دقیقه ور بیاید.

3. فر را با حرارت 200 درجه سلسیوس روشن کنید. دو سینی را با کاغذ مخصوص فر یا سیلیکون بپوشانید.

4. کمی آرد روی صفحه سیلیکونی نان یا کابینت بپاشید و به شکل مستطیل درآورید. از یک کاتر پیتزا بهره ببرید و آن را به 16 تکه برش بزنید. نان را به صورت صاف یا پیچ پیچی درآورید سپس داخل سینی فر بگذارید.

نان قلمی (میله ای) مارپیچ راحت و در زمانی کوتاه

5. کره را آب نموده و پودر سیر، ادویه ایتالیایی، جعفری خشک خرد شده و پنیر پارمزان را مخلوط کنید. روی نان ها را با این ترکیب برس بزنید.

نان قلمی (میله ای) مارپیچ راحت و در زمانی کوتاه

6. به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که روی نان ها قهوه ای روشن گردد، بپزید. به هنگام بیرون آوردن نان ها از فر باقیمانده کره را روی آن ها برس بزنید.

نان قلمی با چه چیزی خورده می گردد؟

نان قلمی (میله ای) مارپیچ راحت و در زمانی کوتاه

می توان پیتزا را با استفاده از این نان درست کرد. خیلی خوشمزه خواهد شد.

این نان های قلمی با یک کاسه سوپ گرم، عالی هستند. من عاشق زدن این نان ها داخل سوپ مورد علاقه ام هستم تا از خوردن این نان با سوپ لازانیا، سوپ مراکشی و سوپ عدس لذت می برم.

برخی از رستوران ها نان قلمی گرم را با سالاد سرو می نمایند. این یک افزودنی عالی است. خوردن این نان را با انواع سالاد توصیه می کنم.

سرو کردن نان قلمی همراه با غذا های کلاسیک ایتالیایی بدون اشکال است. آن ها با لازانیا، آلفردو، اسپاگتی و خورش کاری بادمجان عالی است.

شما همواره می توانید از خوردن این نان های قلمی با یک پیش غذا یا میان وعده لذت ببرید. ما عاشق درست کردن سس های خوشمزه همانند سس پیتزا، سس آلفردو، رنچ یا سس پنیری هستیم.

نان قلمی را داخل فویل بپیچانید یا داخل کیسه زیپ لاک بگذارید. فقط دقت کنید که قبل از گذاشتن در کیسه زیپ لاک، کاملا خنک شده باشند. نان های قلمی را به مدت 3 تا 5 روز می توان در دمای اتاق نگه داشت.

می توانید این نان های خانگی را برای نگهداری طولانی مدت، فریز کنید. من آن ها را بطور جداگانه داخل فویل می گذارم، سپس داخل کیسه زیپ لاک فریزر می گذارم. نان قلمی را می توان به مدت 2 تا 3 ماه در فریزر نگهداری کرد. برای دوباره گرم کردن، آن ها را داخل فر قرار دهید تا گرم شوند. یا می توانید به مدت چند ثانیه در مایکروفر بگذارید تا گرم شوند.

منبع: برترین ها

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "نان قلمی مارپیچ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نان قلمی مارپیچ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید