طرز تهیه دیپ بادمجان کبابی

به گزارش وبلاگ بینام، یکی از خوراکی هایی که بین افراد زیادی هوادار دارد، بادمجان است. از بادمجان غذاها و پیش غذاهای خوشمزه زیادی می توان درست کرد و انتخاب های زیادی را برای ما به ارمغان می آورد. یکی از آن پیش غذاهای خوشمزه و دوست داشتنی، دیپ بادمجان کبابی است.

طرز تهیه دیپ بادمجان کبابی

بادمجان در شکل های مختلف مثل سرخ کردن و کباب کردن، مصرف شده و طعم بسیار خوبی دارد. کشک بادمجان، خورشت بادمجان، بادمجان شکم پر، میرزا قاسمی، کوکو بادمجان و کال کباب، از جمله غذاهای بسیار خوشمزه هستند که به یاری این خوراکی تهیه می شوند. در ادامه به آنالیز طرز تهیه دیپ بادمجان کبابی می پردازیم.

فواید غذاهایی که با بادمجان تهیه می شوند

همانطور که گفتیم، در شهرها و منطقه ها مختلف کشور، طبق سلیقه و ذائقه افراد، بادمجان به شکل های مختلفی در غذا استفاده می گردد. این خوراکی، یکی از برترین ها برای افرادی است که گیاهخوار بوده و علاقه به مصرف غذا با گوشت را ندارند. برای افرادی که ورزش می نمایند هم، انواع دیپ بادمجان می تواند یک میان وعده انرژی زا و مقوی باشد که امتحان کردن آن خالی از لطف نیست.

از دیگر مزایای استفاده از این خوراکی، ویتامین ها و مواد مغذی بسیاری بوده که در این صیفی خوشمزه وجود دارد. بادمجان منبع غنی از آهن، فسفر، ویتامین های مختلف، کلسیم و کربوهیدرات است که مصرف آن، به سلامتی یاری شایانی خواهد نمود. بنابراین مصرف انواع غذاهایی که با آن درست می شوند، مثل انواع دیپ بادمجان، مفید و مقوی خواهد بود.

مواد لازم دیپ بادمجان

شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید، دیپ بادمجان کبابی، یک میان وعده یونانی است که افراد زیادی به خاطر خواص فراوان آن، دوست دارند به طور مکرر آن را مصرف نمایند. البته طعم خوب آن هم، علت بزرگی برای مصرف آن است.

موادی که برای تهیه دیپ بادمجان کبابی احتیاج داریم، به توضیح زیر هستند:

  • بادمجان: بسته به تعداد افراد، متغیر است اما 2 الی 3 عدد بزرگ آن، می تواند کافی باشد.
  • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری آن برای این تعداد بادمجان مناسب است.
  • آب لیمو: بهتر است از آب لیموی تازه گرفته شده، بهره ببرید.
  • سیر: 2 حبه سیر را خرد کنید تا به خوبی به غذا طعم دهند.
  • سس سویا: یک سوم پیمانه از این سس برای تهیه غذا کافی است.
  • زیره: یک چهارم قاشق غذاخوری از زیره می تواند خوب باشد.
  • جعفری تازه: جعفری تازه که آن را خرد نموده اید، طعم بسیار خوبی به غذای شما خواهد داد.
  • نمک: هر میزان که میل دارید، اضافه کنید.
  • پاپریکا: این ادویه طعم بسیار خوبی به غذای شما خواهد داد.

طرز تهیه دیپ بادمجان کبابی

بعد از اینکه مواد لازم را برای پخت انواع دیپ بادمجان تهیه کردید، نوبت به آن می رسد که دست به کار شده و اطرافیان خود را به یک پیش غذای خوشمزه مهمان کنید تا همگی از آن لذت ببرند. مراحل تهیه کردن آن بسیار ساده است، پس نگران نباشد و از آشپزی خود کمال لذت را ببرید.

کباب کردن بادمجان ها

برای کباب کردن بادمجان ها، به فر احتیاج دارید که روی دمای 240 درجه سانتی گراد، تنظیم شده باشد. البته می تواند روی شعله هم، بادمجان ها را به همراه پوست کباب کنید. قرار دادن آن ها در فر کار شما را آسان تر می نماید. وقتی بادمجان ها در حال کباب شدن هستند، شما سیرهای خرد شده خود را، درون یک کاسه ریخته و به آن ها آب لیموی تازه را اضافه کنید، تا طعم بگیرند.

سیر تازه خواص بسیار فراوانی دارد و طعم بی نظیری را به غذا خواهد داد. سیر حاوی اندازه زیادی از انواع ویتامین ها، کلسیم، روی، آهن، فسفر و منگنز است. بعلاوه آب لیموی تازه نیز علاوه بر طعم خوبی که دارد، سرشار از ویتامین سی بوده که هم به طعم خوب غذا یاری نموده و هم بسیار سالم است.

مرحله بعد از کباب شدن بادمجان

وقتی بادمجان ها را از فر خارج کردید یا روی شعله کباب کردید، آن ها را روی یک سینی قرار دهید تا خنک شوند. بعد از آن، پوستشان را جدا نموده و قسمت داخلی را نگه دارید. بادمجان را به همان سیر و آب لیموی از قبل آماده شده اضافه کنید، سپس بقیه ادویه ها و مواد را درون کاسه بریزید. سپس به خوبی همه مواد درون کاسه را له کنید تا یک ترکیب یکدست به دست آورید.

آماده کردن غذا برای سرو

در ادامه طرز تهیه دیپ بادمجان کبابی، بعد از اینکه همه مراحل بالا را به ترتیب انجام داده و یک ترکیب خوب را به دست آوردید، می توانید پیش غذای دیپ کبابی بادمجان خود را برای سرو آماده کنید. باید جعفری تازه خرد شده را، روی آن ریخته و تزئین کنید. بعلاوه از فلفل قرمز دودی هم می توانید بهره ببرید تا هم طعم و هم ظاهر زیبایی به دست آورد. جعفری از خواص زیادی هم برخوردار است.

مصرف دیپ بادمجان کبابی با چه خوراکی هایی خوشمزه است؟

وقتی طرز تهیه دیپ بادمجان کبابی را یاد گرفتید و خواستید که آن را سرو کنید، می توانید از نان پیتا بهره ببرید. این نان را خودتان هم می توانید در خانه تهیه کنید. برای تهیه کردن آن تنها به آرد، نمک، شکر، خمیر ترش و روغن احتیاج دارید.

بعلاوه، مصرف آن با چیپس سیب زمینی هم ترکیب جالبی را به وجود خواهد آورد. تجربه کردن انواع طعم ها و مزه ها، می تواند به ما لذت بردن از خوردن غذاها را هدیه کند. شما هم اگر در پی کشف طعم های تازه هستید، می توانید این ترکیب خوب را امتحان کنید.

بعلاوه می توانید به جای مانده از پیش غذای خود را، تا حدود 3 الی 4 روز دیگر، در یخچال نگهداری کنید. به عنوان میان وعده، برای قبل و بعد از ورزش می توانید به همراه چیپس سیب زمینی آن را میل کنید. این میان وعده هم انرژی شما را بالا برده و تا حدودی می تواند شما را سیر نگه دارد.

جمع بندی

همانطور که می دانید، انواع و اقسام غذاها را می توان به یاری بادمجان تهیه کرد. حالا که طرز تهیه دیپ بادمجان کبابی را یاد گرفتید، می توانید بیشتر از قبل، از این خوراکی خوشمزه استفاده نموده و گستره غذاهای خود را بازتر کنید. مصرف این میان وعده سالم و مقوی، به شما انرژی و نشاط خواهد داد.

منبع: اسنپ مارکت

به "طرز تهیه دیپ بادمجان کبابی" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه دیپ بادمجان کبابی" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دیپ بادمجان کبابی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید