تخم مرغ اسکاتلندی، مقوی و خوشمزه

به گزارش وبلاگ بینام، تخم مرغ به علت داشتن ویتامین ها و مواد معدنی فراوان نظیر ویتامین A ، ویتامین E و بعلاوه داشتن پروتئین فراوان یکی از مناسب ترین غذاها برای رژیم غذایی ورزشکاران است.

تخم مرغ اسکاتلندی، مقوی و خوشمزه

تخم مرغ آب پز جزء یکی از آسان ترین و مقوی ترین اسنک ها یا میان وعده ها است که بسیار خوشمزه بوده و طعم لذیذی دارد. حالا اگر این اسنک لذیذ دور یک لایه گوشتی و ترد پیچیده گردد، به آن تخم مرغ اسکاتلندی می گویند. تخم مرغ اسکاتلندی یک اسنک خوش طعم و مقوی است که با تخم مرغ آب پز، گوشت چرخ نموده و آرد گندم تهیه می گردد. در ادامه با مجله اینترنتی وبلاگ بینام همراه باشید تا طرز تهیه این اسنک خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه تخم مرغ اسکاتلندی

  • گوشت چرخ نموده 450 گرم
  • آرد گندم نصف فنجان
  • جو دوسر نصف فنجان
  • نمک به اندازه لازم
  • تخم مرغ 5 عدد
  • آرد سوخاری سه چهارم فنجان
  • روغن زیتون یک قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه به اندازه لازم

طرز تهیه تخم مرغ اسکاتلندی

مرحله اول

برای تهیه این غذا، ابتدا فر را روی 200 درجه سانتی گراد بگذارید تا گرم گردد. گوشت چرخ نموده را به چند تکه دایره ای شکل تقسیم کنید. دایره ها را در یک ظرف داخل یخچال بگذارید.

مرحله دوم

یک قابلمه را آب نموده و کمی نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت گاز بگذارید. اجازه دهید آب بجوشد. سپس چهار عدد تخم مرغ را به قابلمه اضافه کنید. اگر دوست دارید زرده به اصطلاح عسلی باشد چهار دقیقه و برای اینکه سفت گردد، آن را شش دقیقه بپزید. زمانی که تخم مرغ ها پختند اجازه دهید خنک شوند و بعد پوست آن ها را بگیرید.

مرحله سوم

آرد گندم را درون یک کاسه عمیق بریزید. یک عدد تخم مرغ خام به جای مانده را در یک کاسه دیگر ریخته و با چنگال بزنید. آرد سوخاری، جو دوسر و فلفل سیاه را هم به یک کاسه دیگر اضافه کنید. به آرامی تخم مرغ های آب پز را در آرد گندم بغلتانید. کمی از روغن زیتون یا روغن سبزیجات را کف دست خود بمالید. یکی از گوشت چرخ نموده های دایره شکل شده را کف دست خود گذاشته و آن را صاف کنید تا قطر آن تقریبا پنج سانتی متر گردد.

مرحله چهارم

این کار را ادامه دهید تا چهار لایه از گوشت صاف شده به دست بیاید. هر کدام از تخم مرغ هایی که در آرد غلتانده شده اند را وسط یکی از این گوشت ها بگذارید و گوشت را دور آن بپیچید. سطح گوشت را صاف کنید. به آرامی هر کدام از گوشت ها را در کاسه حاوی تخم مرغ زده شده بغلتانید تا کاملا سطح گوشت به آن آغشته گردد. سپس گوشت ها را در مخلوط آرد سوخاری بزنید تا کاملا به آرد آغشته شوند. کف سینی فر کاغذ پوستی بگذارید. سپس گوشت ها را درون سینی فر قرار دهید.

مرحله پنجم

سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید. اجازه دهید به مدت تقریبا 20 تا 30 دقیقه و تا زمانی که سطح تخم مرغ اسکاتلندی قهوه ای طلایی شده، در فر بماند. تخم مرغ اسکاتلندی لذیذ و مقوی شما آماده است.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه آلبالو پلو بدون گوشت و شکر را مطالعه کنید.منبع: پیام دلتا

به "تخم مرغ اسکاتلندی، مقوی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تخم مرغ اسکاتلندی، مقوی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید