0 تا 100 طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی

به گزارش وبلاگ بینام، نظرات افراد درباره خورشت کرفس، به 2 دسته کاملا متفاوت تقسیم می گردد. دسته اول، از عشاق این خورشت هستند و آن را برترین غذای دنیا می دانند. دسته دوم از آن بیزارند و وجود خورشت کرفس در وعده غذاییشان، روزشان را خراب می نماید؛ اما لیاقت این خورشت بیشتر از این هاست. از نظر ما این خورشت، از آن دسته غذاهایی ست که مورد کم لطفی قرار گرفته است.

0 تا 100 طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی

اگر شما هم میانه خوبی با این خورشت ندارید، یا در خانواده خود کسی را دارید که خورشت کرفس را غذایی بدمزه می داند، این مقاله را از دست ندهید. ما در این مقاله از بلاگ وبلاگ بینام ، یک دستور پخت متفاوت از این خورشت را با شما به اشتراک می گذاریم. دستوری که احتمالا باعث خروج شما از تیم متنفرین و ورودتان به تیم عاشقان آن عزیز می گردد.

سوالی که پیش می آید این است که آمادگی آن را دارید که این خورشت، به یکی از غذاهای مورد علاقه شما تبدیل گردد؟ اگر پاسختان مثبت است، پیشبند آشپزی خود را ببندید و برای پختن یک خورشت کرفس خوش رنگ ولعاب آماده شوید.

مواد لازم جهت تهیه خورش کرفس

  • 8 عدد ساقه کرفس خردشده
  • 1 فنجان نعنا خردشده تازه
  • 1 و 1/2 فنجان جعفری خردشده تازه
  • 1 پیاز بزرگ ریزشده
  • 500 گرم گوشت خورشتی
  • 1/2 قاشق چای خوری زردچوبه
  • 1/2 قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 4 فنجان آب
  • 4 عدد لیمو عمانی
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • روغن زیتون (یا روغن سرخ کردنی) به اندازه دلخواه

این اندازه مواد برای حدود 6 نفر مناسب است.

دستور پخت خورش کرفس

  1. پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی گردد.
  2. گوشت را به پیاز اضافه کنید. زردچوبه و فلفل سیاه بریزید. تفت دهید تا گوشت قهوه ای گردد.
  3. نعنا و جعفری را کمی تفت دهید. (در صورت زیاد سرخ شدن، سبزی شما تلخ می گردد.)
  4. در تابه ای جداگانه، ساقه کرفس را تفت دهید تا طلایی گردد. سپس آن را به سبزی ها اضافه کنید.
  5. مخلوط کرفس و سبزی را به گوشت اضافه کنید.
  6. پس از 1 دقیقه آب را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد.
  7. در قابلمه را بگذارید. بین 45 دقیقه تا 1 ساعت زمان دهید تا گوشت کاملا بپزد.
  8. حال لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ و به خورش اضافه کنید.
  9. 10 تا 20 دقیقه زمان دهید و سپس نمک اضافه کنید.

خورشت کرفس شما آماده است. این خورشت را می توانید با پلو زعفرانی سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

تهیه این خورشت حدود 1 ساعت و 5 دقیقه زمان از شما می گیرد. 10 دقیقه جهت آماده سازی مواد و 55 دقیقه جهت پخت.

حتما بخوانید: فواید و خواص کرفس

خورشت کرفس با مرغ

اگر طعم گوشت را دوست ندارید، یا در پی تجربه یک طعم جدیدتر از خورشت هستید، خورش کرفس را با مرغ امتحان کنید. تهیه این خورشت با مرغ، تفاوتی با تهیه آن با گوشت ندارد. فقط در نظر داشته باشید که اندازه مرغی که مصرف می کنید باید از گوشت بیشتر باشد.

اسرار لعابدار شدن خورشت کرفس

برای آن که خورشت کرفس شما لعابدار گردد، رعایت چند نکته ضروری ست. اول آن که از گوشت گوسفندی که با چربی و استخوان همراه است بهره ببرید. نکته دوم اضافه کردن رب است. می توانید کمی رب را همراه با سبزی تفت دهید و به افزایش مقدار لعاب خورشت یاری کنید. در آخر هم اجازه دهید خورشت شما روی شعله کم و در زمان نسبتا زیادی پخته گردد.

طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی با لوبیا

بعضی افراد، در طرز تهیه خورش کرفس از لوبیا هم استفاده می نمایند. اگر تمایل دارید خورشت شما لوبیا هم داشته باشد، باید لوبیاها را از شب قبل خیس کنید. قبل از اضافه کردن لوبیا به خورشت، آن ها را خوب بپزید. سپس در آبکش بریزید و هنگامی که آب آن گرفته شد، به ترکیب گوشت و سبزیجات اضافه کنید. حال زمان دهید تا همه مواد به خوبی با هم پخته شوند. لوبیا لعاب خورشت شما را هم بیشتر می نماید.

حتما بخوانید: طرز تهیه خورشت فسنجان گیلانی

طرز تهیه خورش کرفس گیاهی

اگر گیاه خوار هستید، می توانید یک خورشت کرفس گیاهی برای خود درست کنید. برای این منظور، کافی ست گوشت را از غذا حذف و لوبیا را جایگزین آن کنید. بعلاوه به جای لوبیا، می توانید از هر نوع حبوبات دیگری که خودتان تمایل دارید بهره ببرید و از این خورشت گیاهی خوش مزه لذت ببرید.

نکات مهمی که خورشت کرفس را مجلسی تر می نمایند

  • نعنای زیاد، خورشت کرفس را تلخ می نماید. پس در مصرف آن سخاوت به خرج ندهید.
  • اگر مزه لیموعمانی را دوست ندارید، می توانید آن را از مواد اولیه حذف و آب لیمو یا آب غوره را جایگزین کنید.
  • اگر تمایل دارید خورشت کرفس شما عطر بیشتری داشته باشد، می توانید روغن کرمانشاهی را جایگزین روغن زیتون کنید.
  • می توانید از برگ کرفس هم در طرز تهیه خورش کرفس بهره ببرید. برای این منظور، برگ کرفس را همراه با نعنا و جعفری تفت دهید.
  • بعضی افراد از سبزی مخصوص قرمه سبزی، برای پخت خورش کرفس استفاده می نمایند. چنین کاری اصالت این خورش را زیر سوال می برد؛ اما اگر تمایل دارید طعم خورشت شما به سمت قرمه سبزی برود، می توانید از این ترفند بهره ببرید.
  • نازکی و تازگی ساقه های کرفس، به خوش مزه ترشدن خورشت شما یاری زیادی می نماید.
  • به عنوان نکته آخر از ما بپذیرید که سالاد شیرازی در کنار این خورشت، ترکیبی فراموش نشدنی می سازد.
منبع: اسنپ مارکت

به "0 تا 100 طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "0 تا 100 طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید