چرا نباید گوشت نیم پز بخوریم؟

به گزارش وبلاگ بینام، گوشت و جگر تازه نیم پز باعث بیماری می شوند. رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به تداوم حضور بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما در کشور اظهار کرد: مردم برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری از مصرف گوشت تازه یخ نزده و جگر نیم پز خودداری نمایند.

علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور امروز در حاشیه همایش ملی کشاورزی و رونق فراوری اظهار کرد: مردم برای حفظ سلامت خود به توصیه های سازمان دامپزشکی عمل نمایند و از نزدیکی به کنه یا کشتار دام و مصرف گوشت گرم و جگر نیم پز خودداری نمایند.

چرا نباید گوشت نیم پز بخوریم؟

وی اضافه نمود: با توجه به فصل بروز بیماری تب کریمه کنگو در کشور حتما ضروری است که گوشت قرمز به مدت 24 ساعت قبل از مصرف در یخچال بماند، بعلاوه از مصرف جگری که کامل پخته نشده خودداری گردد و حتی الامکان مردم به محل نگهداری دام زنده نزدیک نشوند زیرا احتمال گزش به وسیله کنه آلوده و انتقال بیماری وجود دارد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: تعداد ابتلاء و تلفات ناشی از تب کریمه کنگو در 10 سال گذشته تقریبا ثابت بوده است به طوری که در این مدت هر ساله 5 تا 10 نفر به خاطر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده و 50 تا 100 نفر به این بیماری مبتلا و درمان شدند.

رفیعی پور درباره آمار آخرین مبتلایان به بیماری تب کریمه کنگو گفت: 54 نفر در سالجاری به این بیماری مبتلا شدند و با درمان بهبود یافته اند اما متاسفانه 6 نفر جان خود را براثر ابتلا به این بیماری جان خود از دست دادند.

وی اضافه نمود: هر ساله با آغاز فصل گرما بیماری خونریزی دهند تب کریمه کنگو بروز نموده و پس از انتها یافتن فصل گرما نیز انتقال این بیماری نیز فروکش می نماید؛ بیماری تب کریمه کنگو از بیمارهای مشترک میان انسان و دام است.

رفیعی پور در ادامه صحبت های خود با اشاره به اینکه واکسیناسیون نیوکاسل آغاز شده است گفت: برای واکسیناسیون دامهای کشور 3 مرحله اقدام می گردد و در هر مرحله 45 دوز واکسن نیوکاسل به دامها تزر یق می گردد.

وی اظهار امیدواری کرد در سال آینده امیدواریم دیگر شاهد بیماری نیوکاسل در کشور نباشیم.

وی بعلاوه در ارتباط با صادرات گوشت قرمز و دام زنده گفت: دو سال است که مجوز صادرات دام زنده داده نشده است و تنها اجازه صادرات دامهای مولد داده شده است.

رفیعی پور گفت: در مجموع حدود 1000 راس دام مولد صادر شده است که عددی نیست که در بازار داخلی تاثیرگذار باشد.

وی گفت: هر ساله شاهد بروز بیماری مشه مشه در کشور هستیم که در سالجاری کانونهای آن کاهش یافته است.

منبع: تسنیم

منبع: اُکالا

به "چرا نباید گوشت نیم پز بخوریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چرا نباید گوشت نیم پز بخوریم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید