طرز تهیه مرینیت رزماری و لیمو برای مزه دار کردن گوشت

به گزارش وبلاگ بینام، یکی از مهارت هایی که نشان دهنده هنر یک آشپز است، ترفندهای نرم کردن و مزه دار کردن گوشت است. مزه دار کردن گوشت یا مرینیت گوشت، قرار دادن گوشت در ترکیبی از انواع طعم دهنده ها و نرم نماینده های بافت گوشت است. اسید و آنزیم داخل نرم نماینده های گوشت باعث ضعیف شدن بافت گوشت می گردد و علاوه بر نرم کردن گوشت، تعادل طعم را در آن ایجاد می نمایند.

طرز تهیه مرینیت رزماری و لیمو برای مزه دار کردن گوشت

برای مرینیت کردن گوشت و مرغ به سلیقه خودتان اعتماد کنید. می توانید به راحتی مواد مختلف را با گوشت ترکیب کنید تا مزه مورد علاقه تان را پیدا کنید. اما گاهی بد نیست از تجارب دیگران هم بهره ببرید. اگر دنبال راهی برای خوش طعم و نرم کردن گوشت مرغ یا گوشت قرمز هستید، مرینیت رزماری و لیمو احتمالا برترین انتخاب خواهد بود. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مرینیت رزماری و لیمو برای مزه دار و نرم کردن گوشت

  • لیموترش (بزرگ) سه عدد
  • رزماری تازه دو قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون یک چهارم پیمانه (60 میلی لیتر)
  • سیر (خردشده) دو حبه
  • نمک دو قاشق چای خوری
  • فلفل نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه مرینیت رزماری و لیمو برای مزه دار کردن گوشت

مرحله اول

لیموها را نصف کنید وهمه آب آن ها را در یک کاسه بچلانید. دو حبه سیر بردارید و با استفاده از رنده یا چاقو به تکه های ریز تقسیم کنید. روغن زیتون، سیرها، نمک و فلفل را اضافه کنید و حسابی هم بزنید.

مرحله دوم

مرغ یا گوشت را قبل از پختن حدود 1-2 ساعت در این مرینیت داخل یخچال بخوابانید تا گوشت حسابی مزه بگیرد و نرم گردد. بعد از این مرحله می توانید گوشت و مرغ را به هر شیوه ای که می پسندید به صورت استیک، گوشت گریل، گوشت کبابی و یا گوشت داخل فر بپزید. (درباره انواع استیک بیشتر بدانید)

دو نکته درباره مرینیت رزماری و لیمو

  • این مرینیت را می توانید برای حدود یک هفته داخل ظرف در بسته داخل یخچال و حدود سه ماه در فریزر نگه دارید.
  • برای اینکه همواره به رزماری تازه دسترسی داشته باشید، می توانید یک گلدان کوچک آن را خریداری کنید و در خانه پرورش دهید. این گیاه بوی بسیار خوشی دارد و نه تنها بویش پشه ها را در خانه فراری می دهد، بلکه در غذاها و دمنوش های زیادی می توان از عطر و طعم فوق العاده آن استفاده کرد.
  • اگر می خواهید در این زمینه کاربلدتر شوید، همه فوت و فن ها و ریزه کاری های مزه دار کردن و نرم کردن مرغ و گوشت را در کتاب کاله بخوانید.
  • همان طور که خوش طعم و نرم کردن گوشت فوت و فن های خاص خود را دارد، نگهداری درست از گوشت هم روش های خاصی دارد که می توانید در کتاب کاله بخوانید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه مرینیت رزماری و لیمو برای مزه دار کردن گوشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرینیت رزماری و لیمو برای مزه دار کردن گوشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید