اثربخشی دارچین در پیشگیری از آلزایمر

به گزارش وبلاگ بینام، عصاره دارچین به طور مؤثر، از انباشتگی آمیلوئید بتا و پروتئین تائو که از مشخصه های بیماری آلزایمر هستند، جلوگیری می کند.

اثربخشی دارچین در پیشگیری از آلزایمر

به گزارش وبلاگ بینام، دارچین با نام علمی Cinnamomum verum درختچه ای کوچک و همیشه سبز به ارتفاع 5 تا 7 متر است که از تمام قسمت های آن بویی مطبوع استشمام می شود. از پوست این درختچه به عنوان ادویه در غذاها استفاده می شود؛ اما علاوه بر آن از خواص و فواید پزشکی فراوانی برخوردار است.

دارچین حاوی مقدار قابل توجهی از ترکیبات با قدرت آنتی اکسیدانی است و به همین دلیل با رادیکال های آزادی که باعث پیری سلول ها می شود، مقابله می کند و فعالیت مغز را افزایش می دهد و فشارهای عصبی را از بین می برد.

ترکیباتی در دارچین وجود دارد که از بروز زوال عقل و مشخصاً پارکینسون جلوگیری می کند. عصاره دارچین به طور مؤثر از انباشتگی آمیلوئید بتا و پروتئین تائو (Tau) که از مشخصه های بیماری آلزایمر هستند، پیشگیری می کند. دارچین دارای اثرات محافظت کننده سیستم عصبی است که باعث پیشگیری و کنترل استرس اکسیداتیو و پروتئین های التهابی می شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، این ادویه همچنین در کمک به کاهش فرایند پیشرفت بیماری پارکینسون نیز مؤثر است. نتایج مطالعه ای که روی موش های مبتلا به پارکینسون انجام شد، نشان داد که مصرف دارچین به محافظت از نورون ها کمک کرده و باعث بهبود عملکرد عضلانی می شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "اثربخشی دارچین در پیشگیری از آلزایمر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اثربخشی دارچین در پیشگیری از آلزایمر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید