4 راه حل مؤثر برای جلوگیری از بیات شدن نان باگت
به گزارش وبلاگ بینام، بیشتر وقت ها یک باگت خوب قبل از خوردنش بیات می گردد. اما با انجام چند کار ساده می توانید از بیات شدن آن جلوگیری کنید.

به گزارش وبلاگ بینام به نقل از خراسان، بیشتر وقت ها یک باگت خوب قبل از خوردنش بیات می گردد. آیا تا به حال از خودتان پرسیده اید که چه چیزی باعث بیات شدن نان می گردد؟ وقتی در فرایند آماده کردن نان، به آرد آب اضافه می نمایند، مولکول های سخت نشاسته تبدیل به ماده ای شبیه ژل می گردد و به نان بافت پف داری می دهد.
وقتی نان سرد می گردد، آب از نشاسته بیرون می رود و چیزی که باقی می ماند مولکول های سخت نشاسته است که به نان مزه ای خشک و ترد می دهد. در ادامه به نکاتی در این باره اشاره می کنیم:
1- بهترین کار این است که همان روزی که باگت را خریدید از آن بهره ببرید.
2- نان هارا در فویل آلومینیومی قرار دهید. اگر می خواهید نان ها را فریز کنید، باید قبل از فریز آنها را تکه تکه کنید.
نکته: مهم است که نان باگت، سرد یا هم دمای اتاق باشد. اگر نان گرم را در فویل آلومینیومی بگذارید، بخارش را به دام می اندازد و نان سریع تر بیات خواهد شد.
3- برای نگهداری طولانی مدت نان ابتدا بگذارید نان کاملا سرد گردد. سپس آن را در کیسه تمیز قرار دهید و داخل فریزر بگذارید. موقع انجام این کار، تا جایی که می گردد کیسه را از هوا خالی کنید.
4- اگر نان تان را به صورت قرص کامل فریز می کنید، برای آب کردن یخش آن را چهار تا پنج ساعت در دمای اتاق بگذارید.
منبع: همشهری آنلاین