ترشی نخود فرنگی، ساده و مناسب بهار

به گزارش وبلاگ بینام، ترشی نخود فرنگی طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما می توانید با رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی پوره شده این ترشی را تهیه کنید.

ترشی نخود فرنگی، ساده و مناسب بهار

ترشی ها انواع و اقسام بسیار مختلفی دارند و شما می توانید خیلی ساده با انواع صیفی جات و سبزیجات آن را تهیه کنید. ترشی نخود فرنگی طعم و مزه بسیار خوبی دارد و به عنوان یک ترشی خوشمزه در فصل بهار در کنار غذا های خود آن را درست کنید. با مجله اینترنتی وبلاگ بینام همراه باشید.

عناوین مطلب

  • مواد لازم برای تهیه ترشی نخود فرنگی
  • طرز تهیه ترشی نخود فرنگی
    • مرحله اول
    • مرحله دوم
    • مرحله سوم
    • فوت و فن های دستور پخت ترشی نخود فرنگی
    • بعلاوه بخوانید:

مواد لازم برای تهیه ترشی نخود فرنگی

  • گوجه فرنگی 500 گرم
  • نخود فرنگی 500 گرم
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • سرکه به میزان لازم
  • سیر 6 حبه
  • فلفل قرمز 1 عدد
  • نمک به میزان کافی

طرز تهیه ترشی نخود فرنگی

مرحله اول

ابتدا باید نخود فرنگی ها را بشویید و آبکش کنید و بگذارید تا آب اضافی آن گرفته گردد. بعد آن ها را بخارپز کنید تا نرم گردد. می توانید از کنسرو نخود فرنگی بهره ببرید. برای این کار داخل یک قابلمه کمی آب بریزید و یک سبد به میزان قطر قابلمه روی آن قرار دهید و نخود ها را داخل سبد بریزید و در قابلمه را بگذارید تا نخود فرنگی ها نرم و پخته شوند.

مرحله دوم

گوجه فرنگی ها را خرد کنید و داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و پوره کنید یا می توانید رنده ریز بزنید. نخود فرنگی های بخار پز شده را داخل قابلمه با حرارت میانه قرار دهید و آب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید تا آب اضافه گوجه کشیده و جذب نخود فرنگی ها گردد.

مرحله سوم

در ادامه چند لیوان سرکه را به همراه رب خوب باز کنید و یک قاشق غذا خوری نمک اضافه کنید و کنار بگذارید. حالا باید مواد را به صورت لایه ای داخل شیشه تمیز بریزید. کف شیشه چند حبه سیر و کمی از نخود فرنگی و فلفل تند و کمی نمک به صورت لایه ای بریزید تا ظرف پر گردد. در پایان باید روی مواد از مخلوط سرکه و رب بریزید و در شیشه را محکم کنید و به مدت 1 هفته زمان دهید تا ترشی برسد و بعد آن را میل کنید.

فوت و فن های دستور پخت ترشی نخود فرنگی

  • ترکیب سرکه و رب باید روی سطح مواد را به خوبی بگیرد و اگر مواد بیرون از مخلوط سرکه بماند، ترشی کپک بزند.
  • میزان فلفل تند به ذائقه شما بستگی دارد.
  • بعد از باز کردن، حتما در یخچال نگهداری کنید.
  • چون همه مواد پخته شده است، این ترشی زود می رسد.
  • بهتر است روی در شیشه یک نایلون قرار دهید تا هوا وارد ترشی نگردد زیرا ترشی شما خراب می گردد.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا مطالب بیشتر از آشپزی برترین راه برای تازه ماندن قارچ چیست؟ را بخوانید.منبع: پیام دلتا

به "ترشی نخود فرنگی، ساده و مناسب بهار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترشی نخود فرنگی، ساده و مناسب بهار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید