21 ایده هوشمندانه و کاربردی برای قفسه بندی دیواری

به گزارش وبلاگ بینام، قفسه بندی دیواری، می تواند راه حلی موثر برای نظم دادن به شلوغی بی خاتمه وسایل خانه باشد. به خصوص زمانی که فضای ذخیره سازی کمی در اختیار دارید و برای منظم و مرتب ماندن خانه تان هر لحظه در کوشش و تکاپو هستید اما همچنان به هم ریختگی بر وسیله های شما چیره شده است. واقعیت این است که در بیشتر خانه ها جای زیادی برای انباری، کمدهای دیواری تو کار، ویترین و کابینت های جادار وجود ندارد. اگر شما هم با چنین مسئله ای روبرو هستید یه به طور موقت در خانه ای ساکن شده اید و نمی خواهید کمدهای سنگین و حجیم تهیه کنید، در این صورت قفسه بندی دیوارهای خالی می تواند یک گزینه عالی و بی دردسر برای شما باشد.

21 ایده هوشمندانه و کاربردی برای قفسه بندی دیواری

زمانی که صحبت از قفسه بندی می گردد شاید به یاد قفسه های فلزی و چوبی قدیمی بیفتید که اکثرا بدون ظرافت و زیبایی در انباری ها نصب می شدند اما باید بگوییم اگر قرار باشد قفسه بندی در فضای داخل خانه انجام گردد، باید زیبایی و چشم نواز بودن آن به مقدار کاربردش دارای اهمیت باشد.

با ما در این مقاله از وبلاگ بیناممگ همراه باشید تا درباه 21 ایده مجذوب نماینده و هوشمندانه برای قفسه بندی دیواری بخوانیم. با ما همراه باشید.

1. باکس های مربعی عالی هستند

اگر وسیله های ریز و درشتی دارید که منظم کردنشان در کشو و کمد برایتان سخت است، باکس های دیواری یک انتخاب هوشمندانه خواهند بود. این باکس ها می توانند هم مقدار و یکسان باشند یا متناسب با کاربردی که برایشان در نظر گرفته اید، در ابعاد متنوع کنار هم نصب شوند.

این قفسه ها برای اتاق کودک هم جزو برترین انتخاب ها هستند. کودک به راحتی می تواند به همه وسیله هاش دسترسی داشته باشد، آن ها را طبقه بندی کند و نظم بدهد. برای وسیله های ریز هم پیشنهاد ما این است که سبدهای پارچه ای، نمدی یا حتی پلاستیکی تهیه کنید و در باکس ها بچینید.

2. پایه ها را حذف کنید

بیشتر افرادی که به قفسه بندی دیواری روی می آورند، از کمبود فضای خانه خود گلایه مندند و هر جایی را که بتوانند از کف تا سقف قفسه بندی می نمایند. درست است که هر بخش کوچکی از خانه دارای اهمیت و کاربرد است اما این را هم به یاد داشته باشید که قفسه و کمدی که سرتاسری و بزرگ باشد، حس خفگی به فضای شما تحمیل خواهد نمود. پس بهتر است پایه های کوتاه و چسبیده به کف را حذف کنید و به سمت گزینه هایی بروید که از زمین فاصله بیشتری دارند. این گونه فضایی بازتر و مطبوع تر خواهید داشت.

3. از یک نجار بخواهید قفسه های سفارشی برای شما بسازد

گاهی اوقات برترین انتخاب، رفتن به سمت محصولاتی است که برای شما طراحی و ساخته می شوند. اگر دیوار کج و قناسی دارید یا گوشه های اتاقتان قائمه نیستند و نمی توانید از وسیله های آماده در بازار بهره ببرید، کار را به یک نجار مجرب بسپارید تا قفسه های مخصوص شما بسازد.

4. زیر قفسه ها و طاقچه ها قلاب اضافه کنید

اگر فضای طاقچه مانندی در خانه دارید یا چند باکس مربعی روی دیوار نصب نموده اید، از فضای زیر آن ها غافل نشوید و چند گیره یا قلاب اضافه کنید. با این کار فضای یک فضای ذخیره سازی شناور خواهید داشت که کیف ها، ژاکت ها و پتوهایی که روی مبل یا روی زمین سرگردان هستند نظم خواهند گرفت.

5. خلاقیت به خرج دهید

قرار نیست قفسه بندی اتاق شما را به یک انباری بی رنگ و روح تبدیل کند. زیبایی را هم به مقدار کاربرد وسیله ها مد نظر داشته باشید. با تغییر ابعاد، بازی با سطوح، تنوع در متریال و رنگ می توانید قفسه بندی را به یک نقطه کانونی زیبا در دکوراسیون تبدیل کنید.

6. متریال سبکی برای قفسه بندی انتخاب کنید

اگر به فضای ذخیره سازی احتیاج دارید اما نمی خواهید ویترین و کمد تهیه کنید و اتاقتان را از نظر بصری شلوغ کنید، به قفسه های سبک، کم حجم و شفاف فکر کنید که به آسانی روی دیوارها نصب می شوند و در عین جادار بودن، ظاهری تمیز و خلوت به فضای شما می بخشند.

7. Peg Board را امتحان کنید

از یک آشپزخانه کوچک گرفته تا یک فضای اداری یا رختکن لباس، تقریبا جایی وجود ندارد که یک Peg Board نتواند به آن نظم ببخشد. ساختن همچین قفسه بندی کار نسبتا آسانی است. به یک صفحه چوبی برای پشت کار احتیاج دارید، چند میله چوبی و تخته هایی که به عنوان طبقه. بعد از به نسبت استفاده ای که دارید به سهولت می توانید جای میله ها و طبقه ها را عوض کنید و فضای ذخیره سازیتان را شخصی سازی کنید.

8. یک اتاق را به طور کامل به انباری اختصاص دهید

شاید شما هم جزو کسانی باشید که دوست ندارند در فضای آشپزخانه، اتاق خواب یا نشیمن خانه شان وسیله های زیادی نگهداری نمایند و خلوتی و مینیمال بودن را ترجیح می دهند. در این صورت پیشنهاد ما این است که یک اتاق را به طور کامل به انباری اختصاص دهید و آن را از سقف تا کف قفسه بندی کنید. وقتی در این اتاق بسته باشد، بقیه فضاهای خانه شما همواره پاکیزه و مرتب خواهد بود.

9. از انرژی مثبت گیاهان غافل نشوید

اگر قفسه بندی که برای دیوارتان در نظر گرفته اید، به گونه ای است که وسیله ها کاملا آشکار و نمایان هستند آن ها را تا آخرین جای ممکن انباشته نکنید. فضایی خالی بین وسیله ها قرار بدهید و در آن از گیاهان سبز بهره ببرید. طراوت و انرژی مثبت گیاهان می تواند تا حد زیادی حس خفگی و انباشتگی را خنثی کند.

10. از کاغذ دیواری بهره ببرید

چه چیزی به مقدار یک کاغذ دیواری با رنگ شاد و طرح چشم گیر، می تواند به سرعت حال و هوای یک خانه را عوض کند؟ اگر همه اجزای دکوراسیون تان را مینیمال، ساده و رنگ روشن انتخاب نموده اید پس کمی تنوع به خرج بدهید و دیوار پشت قفسه بندی را با یک کاغذ دیواری مجذوب نماینده و شاد تزئین کنید.

11. رنگ مشکی، یک انتخاب جسورانه

رنگ مشکی یک انتخاب رایج برای دکوراسیون نیست و بیشتر افراد فکر می نمایند هماهنگ کردن یک جز مشکی در دکوراسیون با سایر وسیله ها کار راحتی نیست اما مطمئن باشید یک قفسه بندی مشکی، می تواند همان چیزی باشد که زیبایی اشیایی که روی آن چیده شده اند را دو چندان کند.

12. کتاب هایتان را نمایش دهید

طرح جلد کتاب ها و مجله ها یک اثر هنری محسوب می شوند. احتیاجی نیست که حتما یک ویترین بزرگ پر از کتاب داشته باشید. اگر تعداد محدودی کتاب یا مجله دارید که تصویر روی جلدشان با دکوراسیون شما هماهنگ است، از این اثر هنری در دسترس نهایت استفاده را ببرید و آن ها را در قفسه های اتاقتان بچینید.

13. به ایده های خاص میدان بدهید

قرار نیست همه ما خانه های یک شکل داشته باشیم. خانه محلی است که هر کس سلیقه شخصی خود را با انتخاب وسیله ها و رنگ ها و متریال ها به نمایش می گذارد. اگر روحیه خاص پسند و ذوق هنری دارید، خودتان را محدود نکنید و به ایده های خاص میدان بدهید و محیطی هم سو با علایقتان خلق کنید.

14. مینیمالیسم، یک انتخاب مطمئن

یک دکور ساده و مینیمال، انتخابی است که امتحان خود را پس داده است. اگر به دکورهای شیک و خلوت علاقه دارید، همه چیز را ساده نگه دارید و چند آیتم محدود را در قفسه ها بچینید. خطوط نازک و لبه های صاف و رنگ های خنثی را انتخاب کنید تا کمترین درهم ریختگی بصری را داشته باشید.

15. وسیله های قدیمی را از انباری ها بیرون بکشید

برای داشتن قفسه های دیواری زیبا، حتما لازم نیست هزینه کنید و آیتم های تازه خریداری کنید. وسیله های قدیمی که بدون استفاده در انباری رها نموده اید، می توانند با اندکی تغییر دوباره به چرخه مصرف برگردند و بخشی از احتیاج شما به فضای ذخیره سازی را برطرف نمایند.

16. سری هم به گاراژ بزنید

آیا فکر می کنید ضروری است یک گاراژ هم فضای زیبایی باشد؟ واقعیت این است که زیبایی و مطبوع بودن برای جایی مثل گاراژ و انباری یک اولویت نیست، اما مرتب و باسلیقه بودن چرا. با اندکی وقت گذاشتن و تهیه قفسه هایی مقرون به صرفه قیمت فضای گاراژ را سازمان دهی کنید تا در آنجا هم مثل هر اتاقی داخل خانه، نظم و پاکیزگی حاکم باشد.

17. برای سرویس بهداشتی هم می گردد کارهایی کرد

در خانه های امروزی سرویس بهداشتی کمترین مساحت را دارد و معمولا افراد با مشکل نگهداری کالاهای بهداشتی روبرو هستند. پیشنهاد ما این است که فضای خالی بالای توالت را با تخته های کم عرض قفسه بندی کنید و وسیله های مورد احتیاج را آنجا بچینید. فضای خالی زیر سینک هم جای مناسبی برای ساختن یک کمد دربسته است.

18. حصیر بافته ها را امتحان کنید

محصولات حصیری و صنایع دستی، یکی از ترندهای مجذوب نماینده دکوراسیون این روزها هستند. اگر شما هم به تیپ حصیربافته ها علاقه مند هستید، پس دنیایی از ایده های زیبا برای دکور کردن خانه تان پیش رو دارید. قفسه بندی دیواری چوبی در کنار سبدهای حصیری ظاهری متفاوت و البته دوست دار طبیعت به خانه شما خواهد بخشید.

19. خودتان بسازید

آیتم های دست ساز که امضای شخصی سازنده را هم داشته باشند، تاثیری باور نکردنی روی حس مثبت یک فضا دارد. به خودتان فرصت بدهید تا ساختن یک قفسه را تجربه کنید. سری به نجاری و مغازه ابزار فروشی بزنید و ببینید چه چیزی نظرتان را جلب می نماید. دست به کار شوید و جزئی از دکور خانه تان را خودتان بسازید.

20. آینه حمام هم قابلیت ارتقا دارد

پشت آینه حمام هم می تواند جای خوبی برای قفسه بندی و ذخیره کردن حوله ها و شوینده ها و سایر محصولات بهداشتی باشد. پیشنهاد می کنیم آینه معمولی حمام خود را دربیاورید و به جای آن قفسه یا کمد کم عرض و کوچکی نصب کنید که آینه روی در آن قرار بگیرد و باز و بسته گردد.

21. تا جایی که می توانید قلاب و گیره اضافه کنید

اگر موقتا در جایی هستید، نمی خواهید برای کمد و قفسه هزینه کنید یا نگران خراب شدن رنگ دیوارها هستید، تعدادی قلاب و گیره خریداری کنید و وسیله هایتان را آویزان کنید. مزیت قلاب و گیره در این است که کم هزینه هستند و هر زمان که بخواهید بدون آسیب به دیوارها، می توانید آن ها را جابه جا و تعویض کنید.

منبع: my domaine

منبع: دیجیکالا مگ

به "21 ایده هوشمندانه و کاربردی برای قفسه بندی دیواری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "21 ایده هوشمندانه و کاربردی برای قفسه بندی دیواری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید