نبرد یمن با چین بر سر کشمش!
به گزارش وبلاگ بینام، داستان: علی جارالله با لباس های تند و آراسته، در حال عبور از صحنه ای است که می تواند صحنه ای عالی از یک نقاشی باشد: ردیف به ردیف تاکستان های سرسبز.

به گزارش وبلاگ بینام، این شهروند یمنی فروشگاهی دارد که انگور و کشمش می فروشد، اما یک مشکل وجود دارد: اینجا یمن است که بیش از هفت سال است که درگیر جنگ بوده است.
گویا این امر تجارت را به مقدار کافی سخت ننموده است، او و سایرین در صنعت خود نیز با رقابت شدید انگور و کشمش وارداتی مقرون به صرفه قیمت، به ویژه از چین، روبرو هستند.
وی می گوید: بعد از اینکه انگور مستقیماً از مزارع چیده شد، آن را به این مکان می آوریم تا خشک گردد، جایی که انگور تبدیل به کشمش می گردد. از چیدن تا خشک شدن، این فرآیند 40 تا 50 روز طول می کشد.
علی ادامه داد: به نظر من یکی از راه هایی که به مقابله با کشمش چینی یاری می نماید، مراقبت از بسته بندی محصول یمنی و نحوه ارائه محصول داخلی است و کشاورزان و کشمش فروشان باید شیوه های سنتی بازاریابی و بسته بندی را کنار بگذارند.
انگور تقریباً یک سوم کل سطح زیر کشت میوه در اینجا را تشکیل می دهد، بنابراین رقابت خارجی قابل توجه است.
جارالله در شهر صنعاء زندگی می نماید که تحت کنترل حوثی ها است. دولت یمن اخیراً کوشش نموده است تا کشمش وارداتی را محدود کند.
منیر المهباشی مدیر بازاریابی وزارت کشاورزی است. وی می گوید: در خصوص فراوری داخلی آمار دقیقی وجود ندارد، اما هر سال افزایش می یابد، ما تمام سازوکار ها و رویه ها را برای بازاریابی برای کالای داخلی اجرا می کنیم و سعی می کنیم به تدریج واردات را کاهش دهیم.
منبع: فرارو