فاصله واقعی سیاهچاله ها از زمین چقدر است؟

به گزارش وبلاگ بینام، ستاره شناسان معتقدند که فاصله واقعی سیاهچاله ها از زمین بسیار نزدیک تر از آن چیزی است که تا به امروز تصور شده است.

فاصله واقعی سیاهچاله ها از زمین چقدر است؟

به گزارش باشگاه وبلاگ بینام، تیمی از ستاره شناسان بر این باورند که دو یا سه سیاهچاله وجود دارند که 10 برابر از فاصله 150 سال نوری که تا به امروز تصور می شد، به زمین نزدیکتر هستند و مخفی شده اند.

استفانو تورنیامنتی، اخترفیزیکدان از دانشگاه پادوآ در ایتالیا، مطالعه ای را رهبری نموده که صد ها ستاره قابل مشاهده را تجزیه و تحلیل نموده است که در قلب صورت فلکی ثور قرار دارند.

این گروه از ستارگان به عنوان خوشه باز Hyades شناخته می شوند و دارای سن، محل پیدایش، ویژگی های شیمیایی و حرکت در فضا هستند.

شاید علت انتخاب Hyades به وسیله محققان که تصور می گردد حدود 625 میلیون سال قدمت دارد، این باشد که برخورد ها و ادغام های بیشتری در محیط هایی مملو از خوشه های باز رخ می دهد که این مسئله، به نوبه خود شرح می دهد که چرا سیاه چاله ها در آن جا نیز وجود داشته باشند.

شاید مشکل این باشد که آن ها هیچ نوری از خود ساطع نمی نمایند؛ مگر این که مواد ستاره ای را ببلعند. بنابراین یافتن آن ها ممکن است سخت باشد. از این رو تورنیامنتی و تیمش تصمیم گرفتند یک رویکرد غیرمستقیم اتخاذ نمایند.

آن ها حرکات توده ای و ستارگان را با یاری داده های رصدخانه فضایی گایا که در حال حاضر در حال نقشه برداری از مکان ها و سرعت های سه بعدی ستارگان در کهکشان راه شیری است، مدل سازی کردند.

محققان مجموعه ای از شبیه سازی ها را انجام دادند تا ببینند آیا می توانند چیزی را که گایا به آن نگاه می نماید بازتولید نمایند و دریافتند که شبیه سازی هایی که بیشترین تطابق را با ظاهر خوشه داشتند، شبیه سازی هایی بودند که شامل دو یا سه سیاه چاله بود.

تورنیامنتی گفت: شبیه سازی های ما نمی توانند همزمان با جرم و میزان خوشه ستاره ای مطابقت داشته باشند، مگر این که اکنون در مرکز خوشه ای چند سیاهچاله وجود داشته باشد.

اگرچه محققان نتوانستند دقیقاً مکان این اجرام اسرارآمیز درون خوشه ستاره ای را معین نمایند، اما گفتند احتمالاً سیاهچاله ها یا هنوز در خود خوشه بوده اند یا کمتر از 150 میلیون سال پیش به بیرون پرتاب شده اند.

اما اگرچه اکنون تصور می گردد که این خوشه ها، مبدأ نزدیکترین سیاه چاله ها به ما باشد، اما ما هیچ نگرانی روی زمین نداریم؛ زیرا سریع ترین زمانی که هر یک از این سیاه چاله ها می توانند حرکت نمایند، حدود 1.8 مایل در ثانیه (3 کیلومتر در ثانیه) است. سرعتی که حتی اگر در جهت ما باشد، زمان زیادی طول می کشد تا به سیاره ما نزدیک گردد.

با این حال، امید است که این کشف به ما یاری کند تا تعداد سیاهچاله هایی را که در تاریکی در سراسر کهکشان راه شیری پنهان شده اند درک کنیم.

مارک گیلز، اخترفیزیکدان از دانشگاه بارسلونا، گفت: این مشاهدات به ما یاری می نماید تا بفهمیم چگونه وجود سیاهچاله ها بر تکامل خوشه های ستاره ای تأثیر می گذارد و چگونه خوشه های ستاره ای به نوبه خود به منابع امواج گرانشی یاری می نمایند. این نتایج بعلاوه به ما بینشی در خصوص نحوه توزیع این اجرام اسرار در سراسر کهکشان می دهد.

منبع: الیوم السابع

منبع: فرارو

به "فاصله واقعی سیاهچاله ها از زمین چقدر است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فاصله واقعی سیاهچاله ها از زمین چقدر است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید