خبرنگاران طرح پژوهشی دانشگاه بیرجند به کنسرسیوم بین المللی راه یافت
به گزارش وبلاگ بینام، بیرجند - خبرنگاران - پروژه بهبود کارآیی سامانه های آب شیرین کن آب لب شور برای مصارف کشاورزی (گیاه زعفران) به همت اعضای هیات علمی دانشگاه بیرجند در کنسرسیوم بین المللی متشکل از دانشگاه های آلمان و قطر ثبت شد.

به گزارش روز یکشنبه دانشگاه بیرجند دکتر محسن پوررضا بیلندی عضو هیات علمی گروه آموزشی علوم و مهندسی آب این دانشگاه به همراه تیمی از اعضای هیات علمی در راستای ایجاد ارتباط با دانشگاه ها و سازمان ها و مراکز پژوهشی علمی بین المللی به منظور شناساندن ظرفیت ها و توانمندی های دانشگاه بیرجند، گسترش همکاری های دو جانبه آموزشی، پژوهشی و فناوری با کشورهای جهان، همکاری در تبادل استاد و دانشجو با خارج از کشور و ارتقای رتبه دانشگاه در پایگاه های ملی و بین المللی، پروژه ای را با عنوان بهبود کارآیی سامانه های آب شیرین کن آب لب شور برای مصارف کشاورزی (گیاه زعفران) با همکاری چند مؤسسه و دانشگاه بین المللی از آلمان و قطر به ثبت رساند .
بدین ترتیب دانشگاه بیرجند در رقابت با دانشگاه ها و مؤسسات قدرتمند داخلی و خارجی پیروز شد به کنسرسیوم بین المللی متشکل از دانشگاه صنعتی برلین (جزو 100 دانشگاه اول جهان)، دانشگاه دولتی قطر (تنها دانشگاه دولتی کشور قطر و جزو 400 دانشگاه اول جهان) و 2 موسسه فنی - مهندسی و آموزشی آلمانی وارد گردد.
عضو هیات علمی گروه علوم و مهندسی آب دانشگاه بیرجند به عنوان مسوول پروژه و نماینده دانشگاه بیرجند (طرف ایرانی پروژه) پیشنهاد برای دعوت دکتر محمدعلی شهیدی، دکتر عباس خاشعی سیوکی، دکتر محمدعلی بهدانی و دکتر هادی معماریان، چهار تن از اعضای هیات علمی گروه های علوم و مهندسی آب، زراعت و اصلاح نباتات و منابع طبیعی و آبخیزداری را به عنوان همکار به رییس کنسرسیوم ارائه داد.
دکتر پوررضا بیلندی ابراز امیدواری کرد که ماحصل این همکاری علمی منجر به انتقال تکنولوژی، یافتن راهکار های پایدار و اجرایی در مورد استفاده از آب های نامتعارف برای کشت زعفران (به عنوان محصول استراتژیک خراسان جنوبی) همچنین همکاری های بعدی در قالب تفاهم نامه هایی بین طرف های این کنسرسیوم گردد.
منبع: ایرنا